Ankara Üniversitesi Computer Society tarafından Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 50.Yıl Konferans Salonu’nda 2.si düzenlenen BiGünAnkara (Ankara Üniversitesi Bilişim Günleri) 5 – 6 Nisan 2014 tarihlerinde gerçekleştirildi.
Etkinliğimize Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri başta olmak üzere hem Ankara Üniversitesi öğrencileri, hem de diğer üniversite öğrencilerinden büyük çapta katılım sağlandı.
Bilgisayar Mühendisleri Odası, Ağ Yöneticileri Derneği, Linux Kullanıcıları Derneği Sivil Toplum Kuruluşları etkinliğimize destek verenler arasındaydı. Ayrıca OBSS firması etkinliğimize büyük ölçüde destek verdi ve Algida firması ise dondurmalarıyla etkinliğimize renk kattı.
Konuşmacılar, Katılımcılar, Firmalar ve STK’lara verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyoruz.